Waarom kiezen voor marco communicatie?

by | Oct 14, 2021

Online Communicatiebedrijven zijn er voldoende. Waarom dan kiezen voor Marco Communicatie? Ik vertel het je met veel plezier:

Marco Communicatie ondersteunt en ontzorgt Mkb-ondernemingen, horeca en verenigingen (sport, cultuur, recreatie, VVE) op het gebied van online marketing, onlinecommunicatie en content management. Mkb-ondernemingen en ondernemers ontbreekt vaak de capaciteit en/of tijd om ‘online’ aanwezig te zijn op internet en/of social media. De wil is er vaak wel dat is niet het probleem, maar in de praktijk komt er weinig tot niets van. Omdat die wil er wel is, maar de tijd niet gebeuren online activiteiten vaak maar half of nog minder.

Dat is jammer, want als je als bedrijf goed voor de dag wil komen op online platforms zal dit voor de volle 100% en met een structureel karakter moeten gebeuren. Anders ben je als bedrijf niet relevant en nog minder interessant. Daarnaast zijn de inspanningen die wel gedaan zijn vaak tevergeefs en leveren niet het gewenste of benodigde resultaat. Zonde van de inspanningen en het geïnvesteerde budget.

Hoe besteed jij je communicatiebudget?

Wat kan Marco Communicatie voor jouw bedrijf of vereniging betekenen om wel het maximale uit de communicatie-inspanningen te halen:

  • 100% persoonlijke aandacht voor jou, jouw product of dienst en voor jouw doelgroep of klanten, in een ontspannen sfeer en samenwerking waarbij jij als opdrachtgever het tempo bepaald;
  • Korte lijnen, snel schakelen en flexibel in de mogelijkheden;
  • Professioneel advies, deskundige en praktische uitvoering;
  • Afspraak is afspraak;
  • Jij, jouw doelgroep en klanten staan altijd centraal;
  • Altijd vrolijk, altijd positief en altijd met het voor jouw beste resultaat als uitgangspunt en doel;
  • Inzet maximaal, zodat we samen in het juiste tempo ‘de top gaan bereiken’;
  • Geen moeilijk gedoe, met twee voeten op de grond het maximale eruit halen;
  • Altijd maatwerk omdat geen enkele klant, product en/of dienst hetzelfde is;

Voeg daar mijn persoonlijke inzet aan toe, en volgens mij kunnen we dan samen succes boeken:

“Energie, plezier, samenwerking, enthousiasme, doorzettingsvermogen, met elkaar door het vuur gaan, prestaties verbeteren, en daarmee jouw bedrijf of vereniging steviger neerzetten is mijn inzet. Kortom, aandacht voor communicatie, groei en daarmee successen boeken zorgen ervoor dat we iedere dag met 100% motivatie werken aan de toekomst van onze samenwerking. Dat is de inzet die ik samen met jou wil oppakken, iedere dag weer”.