Marco Communicatie levert eerste website op!

by | Oct 7, 2021

Voor diverse opdrachtgevers mag ik de communicatie verzorgen. Dat is waardevol, zeker omdat ik nog maar net gestart ben met Marco Communicatie. Voor die communicatie maak ik gebruik van de website en de socialmediakanalen van deze opdrachtgevers die al aanwezig zijn.

Mijn focus en werkzaamheden liggen hier dus 100% op de verzorging van de content, de variatie daarin en de regelmaat waarmee we berichten plaatsen.

Maar Marco Communicatie levert ook volledig nieuwe en complete websites. Als snel na de start van Marco Communicatie kreeg ik de vraag van mede-woudenberger Rob Willaarts of ik een website wilde bouwen voor zijn nieuwe koeriersbedrijf. Een mooie uitdaging die ik samen met mijn ‘website-bouw-partner’ heb opgepakt.

In de afgelopen weken zijn content en techniek besproken, opgezet, uitgewerkt en samengekomen in de nieuwe, overzichtelijke website van Rob: www.koeriersrit.nl

Rob Willaarts, Woudenberger en ondernemer in hart en nieren heeft meer dan 20 jaar ervaring in de koerierswereld. Het motto van Koeriersrit.nl is ‘Verzorgt transport met meerwaarde’. Koeriersrit.nl verzorgt alle soorten van transport. Van pakketten, dozen, pallets tot enveloppen. Daarnaast is Koeriersrit.nl specialist in het vervoeren van kleding en fashion.

Van kleding verpakt in dozen tot hangende kleding. Koeriersrit.nl vervoert het allemaal. Hangend vervoer is een specialiteit die niet veel koeriersdiensten aanbieden. Het vraagt aanpassingen in de auto’s die worden ingezet. Koeriersrit.nl werkt met eigen auto’s die volledig zijn aangepast om hangende kleding perfect te vervoeren. Dat gebeurt uiteraard nationaal, internationaal en last minute wanneer dat gewenst is.

Rob geeft aan blij en tevreden te zijn met zijn nieuwe website en de samenwerking met Marco Communicatie. Het spreekt voor zich dat ik dat ook ben in de samenwerking met Rob en zijn nieuwe koeriersbedrijf.

Heb jij een koerier nodig die dag en nacht voor je klaarstaat? Neem dan gerust contact op met Rob Willaarts. Hij is te bereiken via zijn nieuwe website www.koeriersrit.nl