BNI Pitch 21 september 2022 bij BNI Chapter ‘Welvaart’ amersfoort

by | Sep 21, 2022

Wat je als ondernemer ook doet. Of je nu producten verkoopt, diensten levert, advies geeft of een combinatie van deze drie, in alles wat je doet, is zichtbaarheid zonder enige twijfel het allerbelangrijkste.

Als je niet zichtbaar bent, gebeurt er helemaal niets.

Als je een winkel hebt, zorg je ervoor dat je etalage netjes op orde is. Maar als je geen etalage hebt, wat dan?

Zorg ervoor dat jouw online zichtbaarheid geweldig is. Vergelijk je website maar met die etalage. Regelmatig vernieuwen, geen stoffige producten en zeker goed verlicht.

Hoe is het met de zichtbaarheid van jullie website? Is deze actueel, of is enige vorm van afstoffen en opnieuw verlichten nodig? Aardig om daar straks op de terugweg naar kantoor even over na te denken.

Naast zichtbaarheid is vindbaarheid in Google net zo belangrijk. Stel je maar voor. Alles goed geregeld, goed geïnvesteerd, maar je bent toch niet vindbaar. Best jammer want dan gebeurt er nog steeds heel weinig, terwijl je misschien denkt: ‘ik heb alles onder controle….’!

Wil je wat doen aan jouw online zichtbaarheid én vindbaarheid? Dan kan ik je met de mogelijkheden van Marco Communicatie perfect van dienst zijn. Ik help ondernemers met hun communicatiestrategie en de uitvoering ervan. Altijd actueel, altijd structureel en altijd met variabele onderwerpen aandacht geven aan jouw bedrijf, product, dienst of advies. SEO toepassen op jouw website met gedegen zoekwoordenonderzoek heeft als gevolg dat je als bedrijf steeds hoger in de Google rankings komt te staan. En SEO zelf kost niets….

Ik doe dat niet met ingewikkelde verhalen of systemen, maar met twee voeten op de grond. Samen nadenken hoe we communicatief jouw bedrijf verder kunnen krijgen.

Ben je toe aan een upgrade van jouw communicatie? Of moet je nog beginnen? Het maakt niet uit in welk stadium jouw communicatie is. Ik denk, help en doe graag met je mee. Laten we er samen iets moois van maken.

Wil je meer informatie over BNI Welvaart, check dan even de website: https://www.bniwelvaart.nl/