Is jouw website nog actueel en vindbaar IN GOOGLE?

by | Apr 7, 2022

Websitebeheer en optimalisatie zorgt voor een actuele en goede vindbare website. Het resultaat: jouw doelgroep blijft betrokken bij jouw activiteiten, producten en diensten. Zit het met jouw website wel goed?

Iedere website vraagt altijd om aandacht. Als het gaat om techniek, maar ook om teksten. Werkt alles oké? Is jouw site vindbaar? Marco Communicatie verzorgt de bouw, verbouw of verbetering van jouw website. In één keer alles goed geregeld.

De basis voor alle effectieve communicatiecampagnes is een goed functionerende, snel ladende en actuele website. In alle communicatieadviezen die ik geef, speelt de website een belangrijke rol. Een website die goed vindbaar is in Google of andere zoekmachines is onmisbaar om jouw doelgroep en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden.

Onderdeel van het actueel houden van jouw website is websitebeheer. Het beheren van jouw website is een onderdeel van de diensten die Marco Communicatie levert. Naast het schrijven van pakkende teksten waaraan een goed zoekwoordenonderzoek (SEO) voorafgegaan is.

De techniek, bijvoorbeeld voor het verbeteren of uitbreiden van een bestaande website of de bouw van een complete nieuwe website organiseert Marco Communicatie met vaste relaties, gespecialiseerd in het bouwen en verbeteren van websites.

De juiste combinatie tussen techniek en content levert prachtige resultaten op. Koppel daaraan dat ook het ontwerp voor jouw bestaande of nieuwe website via één van de partners van Marco Communicatie verzorgd kan worden, en de cirkel is rond. Website beheer en controle over de content binnen handbereik. Dat is wel zo overzichtelijk en effectief in de praktijk!

Meer weten over de mogelijkheden en diensten van Marco Communicatie? Check LinkedIn van Marco Communicatie of ga terug naar de homepage en zie alles.