Gevonden worden in Google? SEO helpt daarbij!

by | Nov 11, 2021

Het schrijven en publiceren van pakkende teksten alleen is niet voldoende om gevonden te worden in Google. Pakkende teksten zijn nodig om ‘lekker’ te kunnen lezen. Hierover lees je meer in mijn vorige nieuwsbericht. Wil je als bedrijf gevonden worden in Google zal SEO toegepast moeten worden.

SEO zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines. Met een zoekwoordenonderzoek en het optimaliseren van teksten, krijg je meer bezoekers naar je website.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization of zoals we dit in Nederland noemen: zoekmachineoptimalisatie. SEO zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines. Het resultaat van het toepassen van SEO is dat er meer bezoekers jouw website weten te vinden.

Meer bezoekers zorgt voor meer klanten, meer rendement, conversie en maximaal succes met jouw website.

SEO is een goedkope en effectieve manier van marketing voor je website. Adverteren via SEA kost geld en als de lopende SEA-campagne stopt komen ook de bezoekers niet meer naar jouw website.

Voor Marco Communicatie begint het schrijven van pakkende teksten voor je website met het uitvoeren van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Samen bepalen we die woorden en woordcombinaties waarop jouw website gevonden zou moeten worden.

Vervolgens zorgt Marco Communicatie voor een uitgebreid zoekwoorden onderzoek die er uiteindelijk voor zorgt dat jouw website hoger in de zoekmachine ranking komt te staan.

SEO is een doorlopende activiteit omdat zoekgedrag van mogelijke bezoekers van jouw website veranderd. Daarom is het verstandig om periodiek jouw websiteteksten inclusief de SEO-zoekwoorden en zoekwoordencombinaties tegen het licht te houden.

SEO goed voor ranking in Google
SEO helpt bij een hogere ranking in Google.

Ben jij toe aan nieuwe of aangepaste teksten voor jouw website? Wil je zo goed mogelijk SEO toegepast hebben? Neem contact met me op, dan gaan we daar samen mee aan de slag.